Vaš pouzdani partner

Pallium je utemeljen 2007. godine i uspješno vodi financije, knjigovodstvo, računovodstvo te posredovanje u naplati nizu poduzeća i obrtnika. Smješteni smo u vlastitom poslovnom prostoru na adresi Put Supavla 1 u Splitu.

Ideja o osnivanju tvrtke rodila se upravo iz činjenice da se tijekom višegodišnjeg rada na odgovornim funkcijama u financijskom sektoru tvrtki koje su se susretale s navedenim problemima, uspješno pronalazilo kvalitetna rješenja za postizanje financijskih konsolidacija. Kroz te aktivnosti stekla se specijalizacija za ovu vrstu usluge koja je danas i te kako tražena.

Tijekom vremena uspostavila su se i nužna poznanstva te stvorili odnosi povjerenja i prijateljstva s ključnim partnerima, koja su danas jedan od temelja uspješnosti Palliuma. Pružamo kompletne usluge potrebne modernom poduzetniku za uspješno vođenje poslovanja i ispunjavanja svih zakonskih obveza.

Mi smo Vaš osobni financijski savjetnik! Pružamo potpunu podršku svojim klijentima i to specijalizacijom kroz uslugu otkupa potraživanja kroz višestruke kompenzacije. Otkup potraživanja znači povećanje obrtnih sredstava i postizanje boljih poslovnih rezultata.

Vršimo uplatu na Vaš poslovni račun umjesto Vašeg kupca umanjeno za ugovorenu proviziju. Obostrano povjerenje i diskrecija predstavljaju osnove našeg poslovanja te klijenti našeg računovodstvenog servisa imaju iznimno povoljne uvjete ako im zatreba dodatna usluga posredovanja u naplati.

U strukturi svojih klijenata imamo zastupljene sve vrste organizacijskih oblika i sve djelatnosti. Prilagođavamo se svakom pojedinom klijentu i njegovim potrebama jer naš cilj nije samo ispunjavanje zakonskih obveza već i usmjeravanje poduzetnika prema ekonomičnijem poslovanju i poreznim uštedama koje omogućavaju zakonski propisi. Naši su klijenti prepoznali kvalitetu i profesionalnost naših usluga, pošten odnos prema njihovim potrebama te niz dodatnih usluga koje im olakšavaju poslovanje, štede vrijeme i novac.

Knjigovodstvene i računovodstvene usluge obavljamo u skladu s važećim zakonima, pratimo stručnu literaturu i educiramo visokoobrazovane kadrove, jer naša snaga su naši zaposlenici.

Mi smo zaista Vaš pouzdani partner!