Savjetovanje, posredovanje i analiza poslovanja

Poslovno savjetovanje

Mi smo Vaš poslovni savjetnik kojega možete priuštiti. Usluge poslovnog savjetovanja vršimo po dogovoru: savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, porezno savjetovanje i računovodstveno savjetovanje.

Temeljem provedene analize izrađujemo prijedloge mjera za poboljšanje poslovanja. Svojim klijentima nudimo i potporu oko administrativnog vođenja i upravljanja tvrtkom.

Posredovanje u naplati kroz višestruke otkupne kompenzacije

Osnova za početak poslovanja je ugovor o otkupu potraživanja. Ugovorom o otkupu potraživanja određuju se troškovi i rok naplate potraživanja.

Pokrećemo, provodimo i zatvaramo kompenzacijski lanac te vršimo isplatu na Vaš račun po završetku kompenzacije u ugovorenom roku.

Kod isplate iznos kompenzacije umanjimo za unaprijed ugovoreni iznos provizije. Ispostavljamo Vam račun za obavljenu financijsku uslugu.

Započnite proces klikom ovdje ili nas kontaktirajte telefonom ili mailom. 

Analiza poslovanja i provjera boniteta

Naši klijenti dobivaju punu podršku za sve svoje potrebe vezane za održavanje likvidnosti tekućeg poslovanja i provjere solventnosti novih partnera.

Ispitivanje likvidnosti budućeg poslovnog partnera i usmjeravanje na poslovne partnere s dobrim bonitetom jednako je važno kao i naša osnovna djelatnost: računovodstvene i knjigovodstvene usluge.